ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Blog RSS Feed

admin 06 Ιουλ 0 104
Οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις διαμαρτύρονται έντονα για την ρύπανση των θαλασσών και ωκεανών με πλαστικά μπουκάλια και σακούλες τα οποία έχουν δημιουργήσει ασφυξία και σοβαρό πρόβλημα υγείας σε όλους τους ζώντες οργανισμούς. Εμείς όμως συνεχίζουμε τον καταστροφικό μας τρόπο ζωής για τον πλανήτη ..
admin 06 Ιουλ 0 76
Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πόσο αναγκαία είναι τα φίλτρα νερού στην καθημερινή μας ζωή. Τα Νιτρικά είναι επικίνδυνα και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ανθρώπινη υγεία . Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να μην υπάρχουν στο πόσιμο νερό . Οι επιστήμονες αναφέρονται τακτικά για τις επιπτώσεις των Νιτρικ..
admin 06 Ιουλ 0 79
Τα φίλτρα νερού αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία μετατροπής του νερού σε πόσιμο ώστε να απολαμβάνουμε εμείς και η οικογένεια μας καθαρό , υγιεινό ,κρυστάλλινο νερό .Υπάρχουν πολλών ειδών φίλτρα νερού τα οποία τα επιλέγουμε με βάσει την ποιότητα του νερού που θέλουμε να καθαρίσουμε. Υπάρχει νερό το οπ..
admin 06 Ιουλ 0 72
Το νερό είναι βασικό στοιχείο το οποίο χρειαζόμαστε καθημερινά σε μεγάλη ποσότητα. Είναι όμως το νερό που καταναλώνουμε ασφαλές; Οι επιστημονικές έρευνες αναφέρουν πως το πόσιμο νερό πρέπει να είναι διαυγές, άχρωμο, άοσμο, με μικρή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα και να είναι καθαρό, δηλαδή να είνα..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)